Alustavate ettevõtjate baaskoolituse vilistlaste 2019-2023 kokkutulek

Koostöös Lääne-Viru Omavalitsuste Liiduga on meil suur rõõm Sind kutsuda infoseminarile, kus peatume kodu- või kogukonna köögist äri alustamise teemadel.

Koolituse sihtrühm on kõik, kes soovivad alustada toiduvalmistamise ja küpsetamise teenuste pakkumisega oma koduköögis või kogukonnaköögis, olgu plaanis siis väike pagariäri, käsitöökondiitritöökoda, kodukohvik või kohalik cateringi teenus.

Koolituse eesmärk on anda toidu valmistamisest huvitatud isikutele teavet vajalikest tegevuslubade taotlemisest, toiduohutusest, toiduga seotud nõuetest nii hoonetele, kui ka ruumidele aga jagada teavet ka enesekontrolliplaanist, tervisetõenditest, samuti joogiveele seatud nõuetest. Selgitada nii nõudmisi, kui ka protsessi nõudmiste kontrollimisel ning lubade taotlemisel. Jagada kogemuslugude kaudu inspiratsiooni oma köögist alustamiseks.

Koolitus toimub veebi teel Zoomi virtuaalses keskkonnas.

Orienteeruv päevakord ning esinejad

13.00 – 14.00   Kuidas oma köögis seaduslikult alustada? Katrin Tammepõld, Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus, ettevõtluskonsultant
14:00 – 14:30   Kogemuslugu 1. Katrin Graverson. Vääna- Jõesuu, Harjumaa. Graverson Gourmet Cafe, Thai Köök – koduköök
14:30 – 15:00   Kogemuslugu 2. Kaili Kõrgessaar. Veadla küla, Lääne- Virumaa. Kulbikoda – koduköök
15:00 – 15:30   Ühine arutelu

Koolituspäeva moderaator Priit Kuuskme, Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

  • Koolituse tüüp: VEEBISEMINAR
  • Koolituse asukoht: online
  • Korraldajad: Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus, Lääne-Viru Omavalitsuste Liit
  • Sihtgrupp: Ettevõtjad ja vabaühendused, kes plaanivad alustada koduköögi või kogukonnaköögis toidu valmistamisega.
  • Osalemine: Osalemine on tasuta, vajalik on eelregistreerimine
OSALE

© 2023 Ettevõtlusnädal | kodulehe tegemine vvunk